Koffie voor thuis

Wie wil er niet genieten van de mooiste koffie? Zorgvuldig geselecteerd en ambachtelijk gebrand in Rome door Franco Lucianelli. 

Koffie thuis

Authentieke koffie voor thuis

Als exclusieve importeur van de Golden Brasil Coffee merken uit Rome hebben we een uniek product wat je nog niet veel tegenkomt. Wilt u zich onderscheidenen thuis van onze heerlijke kwaliteitskoffie genieten?


Ons portfolio voor thuis bestaat uit Koffiebonen en Nespresso compatible capsules en is daarmee voor vele apparaten geschikt. Of u nu 1 kilo per maand of per dagdeel gebruikt, bonen of capsules, bij ons bent u altijd welkom met dezelfde persoonlijke aandacht.

Welke koffie past het best bij uw smaak? 

Arditi koffie

Arditi l’ espresso d’ Italia

Alunni l’Atelier del Caffé

Alunni l’Atelier del Caffé 

Golden Brasil koffie

Golden Brasil Coffee

Koffie zetten met cups

Proef de heerlijke zachte smaken van verse koffiebonen

Proef de heerlijke zachte, ronde smaken van verse koffiebonen, elegant gebrand en unieke blends. Ieder land en zelfs iedere regio heeft zijn eigen smaak. Door de juiste manier van branden en blenden krijg je de mooiste koffiemelanges. 

Plein Venetië

Een stukje historie

Franco is al op zijn 15e begonnen en is inmiddels de 70 gepasseerd. Als ambachtsman wil hij van geen ophouden weten en blijft hij vol passie aan het koffie branden! Voor thuis kun je capsules bestellen die geschikt zijn voor Nespresso systemen of de Arditi en Alunni koffiebonen.