Koffie Dropshipping
Koffie Dropshipping Nederland

Exclusieve koffie in jouw webshop

Als exclusieve importeur van de Golden Brasil coffee merken uit Rome hebben we een uniek product wat je nog niet veel tegenkomt. Heb je al een goedlopende webshop in gerelateerde producten? Of richt je je juist helemaal op koffie? Voeg dan onze producten toe, wij verwerken je orders en versturen de producten.


Afhankelijk van het volume zijn er hoge marges mogelijk.


Ons portfolio bestaat uit Koffiebonen, Nespresso compatible capsules en ESE-servings en is daarmee voor vele doelgroepen geschikt.

Wat is koffie dropshipping?

Dropshipping is het verkopen van producten die u niet zelf op voorraad hoeft te houden. U als ondernemer houdt zich bezig met dat waar u goed in bent, verkopen, marketing en klantenservice. Wij verzorgen de inkoop en levering van de producten aan uw klanten, zonder uw tussenkomst. Uw klant bestelt en betaalt in uw webshop en merkt onze tussenkomst niet.


Waarom dropshipping via Non Plus Ultra Coffee & More?

Wij bieden een exclusief koffiemerk, waardoor u zich kunt onderscheiden van de massa. 


Koffie Dropshipping


Private Label

Indien gewenst kunnen we ook een private label merk voor u maken. Uw eigen merk met onze kwaliteitskoffie. Klik hier voor meer informatie.

Koffie Dropshipping


Hoe krijg ik de product informatie?

Onze uitgebreide product informatie biedt alle informatie die u nodig heeft. Denk hierbij aan foto, prijs, productinformatie etc.

Ook kunnen we helpen in pakkende teksten en eventuele specifieke informatie, passend bij uw webshop

 

Hoe plaatst u de bestelling?

Bestellingen kunnen op twee manieren bij ons terecht komen, handmatig of automatisch. 

Zodra uw klant de bestelling aan u heeft betaalt, plaatst u de bestelling bij ons. Tijdens het bestelproces  kunt u kiezen om de bestelling op een ander adres te leveren. Hier kunt u de gegevens van uw klant invullen. Wij versturen de bestelling zodra wij het geld van u binnen hebben.

Alle voordelen van Koffie Dropshipping op een rij

Koffie dropshipping kent vele voordelen, wij sommen hieronder de belangrijkste voor u op:


  • Snelle levering

Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen naar uw klant verzonden. In de praktijk komt dit veelal neer op vandaag besteld, morgen in huis. Op deze manier levert u minimaal 1 werkdag sneller aan uw klanten dan wanneer de koffie eerst naar u verzonden zou moet worden.


  • Extra voorraad? Geen behoefte aan

Geen dervende voorraad bijhouden, dus geen zorgen over houdbaarheid. Hierdoor hoeft u als ondernemer geen investering te doen in koffievoorraad, waardoor u nagenoeg risicoloos kunt ondernemen.


  • Geen extra werkzaamheden

Wij voorzien het inpakken van de bestellingen, de pakbonnen en het aanbieden aan de pakketdienst. Hierdoor kunt u zich als ondernemer volledig blijven richten op de marketing, klantenservice en sales genereren.


  • Traceren van de bestelling

Ieder pakket wordt voorzien van een track en trace code, welke u en uw klant in staat stelt om de bestelling te volgen.


  • Vakantie of vrije dag? Geen zorgen

Zonder zorgen genieten van uw welverdiende vakantie. Als u gebruik maakt van een automatische koppeling gaat het verzenden van pakketten gewoon door en hoeft uw klant niet te wachten tot u terug bent.

Meer weten? De mogelijkheden eens bespreken?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Net zo enthousiast als wij zijn?

Neem dan contact met ons op.

Non Plus Ultra Coffee & More

DropshippingKoffie Dropshipping