Koffie Dropshipping
Koffie in uw restaurant en hotel

Exclusieve koffie voor uw gasten

Als trotse importeur van de Golden Brasil Coffee merken uit Rome hebben we een uniek product wat je nog niet veel tegenkomt. Onderscheidend in uw restaurant, hotel of misschien? Ook zeer geschikt voor banketing en op hotelkamers.


Allereerst heeft u daarmee een prachtig Italiaans kwaliteitsproduct in uw bedrijf en afhankelijk van het volume zijn er hoge marges mogelijk. Indien gewenst kunnen we ook machines en bijpassend servies leveren voor uw gasten en klanten. Weet u dat u uit een kilo koffie van €20 inkoop 120 kopjes koffie kunt halen? Dat is nog geen €0,17 inkoop per kopje.


Ons portfolio bestaat uit Koffiebonen, nespresso compatible capsules en ESE-servings en is daarmee voor vele doelgroepen geschikt.


Uiteraard zijn er vele prijsstellingen mogelijk voor de koffie, machines en servies. Graag gaan we daarover met u in gesprek, zodat we op alle fronten een passende oplossing kunnen bieden.

Contact ons voor meer informatie 
Genieten en meer review

In de verschillende jaren dat we met koffieleveranciers hebben gewerkt springt er eigenlijk maar één echt bovenuit: Non Plus Ultra -Coffee & More- Restaurant Old Skool is na enkele jaren overgestapt naar Arditi en we werken met servings, waardoor iedere koffie die we maken super vers is. Bij onze andere zaak (Genieten & Meer) werken we met de Golden Brasil Black koffie bonen, ook heerlijk.De service en kennis van Robert Heida van Non Plus Ultra is echt helemaal top. Hij staat open voor een echte samenwerking. Dat is wat je als bedrijf wil.


Johan & Milena Visser - Restaurant Old Skoal / Genieten & Meer Druten.

Meer weten? De mogelijkheden eens bespreken?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Net zo enthousiast als wij zijn?

Neem dan contact met ons op.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Non Plus Ultra Coffee & More

producten in uw zaakKoffie in uw speciaalzaak