Horeca

Hotel

Van ontbijtzaal, vergaderzaal, hotelkamer tot fine dining restaurant, wij hebben alle oplossingen in huis. Filterkoffie, bonen, E.S.E.-servings en capsules (Nespresso compatible) aluminium en biologisch afbreekbaar. Daarnaast leveren wij alle mogelijke merken systemen, van Faema, Steamhammer, VBM, Jura, WMF, Melitta, Kees van der Westen, San Remo, Unic, Animo, Bravilor en Smeg.

Interesse?

Restaurant

Voor elk restaurant de juiste oplossing ! Afhankelijk van het aantal couverts bepalen wij samen de juiste oplossing. Voor restaurants tot 30 zitplaatsen adviseren wij E.S.E.-servings, altijd top kwaliteit en nooit 'oude' bonen. Voor grotere restaurants is het werken met bonen de ultime oplossing. Kies voor 1 grinder als de espresso en en 'gewone' koffie americano wordt gezet. Kies voor een 2e grinder met de lungo-blend als er veel 'gewone' koffie wordt gezet.

Interesse?

La resa in Tazza! Het resultaat in het kopje!

Kies het perfecte systeem: voor het mooiste resultaat in het kopje!

De Steamhammer XLVI is een van de top systemen die er voor horeca beschikbaar is, mooi van design en excellent qua temperatuurbeheersing. Wij werken dan ook graag met deze systemen en hebben uitstekende condities.

Daarnaast leveren wij uiteraard ook andere merken, zoals VBM, San Remo & Faema.

Ook op het gebied van volautomaten hebben wij onze voorkeuren: Melitta, Jura & WMF bieden afhankelijk van het volume een perfect resultaat.

Neem gerust contact met ons op en samen gaan wij opzoek naar de juiste oplossing!

VBM Replica Pistone!

De Replica Pistone is niet geschikt voor alle barista’s. Alleen zij die haar geheim doorgronden en haar wilde karakter temmen, zijn echt klaar om door haar tijdloze charme te worden veroverd. Evenals alle Replica-machines belichaamt Pistone de eigen historie van VBM. Een koffiemachine die, zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM 1961-lijn.