Golden Brasil Group

De Golden Brasil Group

DACATE ’S.r.l. presenteert met trots zijn ISO 9001/2015 gecertificeerde bedrijf, dat al vele jaren actief is op de brandingsmarkt. Altijd op zoek gaat naar een koffie met superieure kwaliteiten en zijn koffies selecteert op de beste plantages over de hele wereld, Guatemala, Colombia , Brazilië, Kenia, Jamaica en anderen, die een breed scala aan mengsels creëren om elke klant een ideaal product te geven en de eindconsument van een perfect product te laten genieten.
Eenmaal geïmporteerd, worden deze koffies verder geselecteerd en geroosterd in onze twee productielijnen en gemengd zoals onze beste traditie leert. Het hele productieproces is erop gericht om een product te verkrijgen dat zelfs de meest verfijnde smaakpapillen tevreden stelt, waardoor de koffiepauze een zeer aangenaam moment wordt. Van 2017 tot 2018 behaalde ons bedrijf ook het certificaat van koffie in zowel bonen als biologisch gemalen, halal en koosjer.


In de afgelopen jaren heeft de aanzienlijke commerciële expansie van ons bedrijf ertoe geleid dat de producten “Golden Brasil” en “Caffè Alunni” en “Private Label” aanwezig zijn op tal van Italiaanse locaties en in veel andere landen, dankzij het steeds grotere netwerk van dealers. en naar een zakelijke dynamiek die zich vertaalt in het aanvoelen van de richting die de markt uitgaat, terwijl we behouden wat onze doelstellingen zijn: de kwaliteit van het product, klanttevredenheid en de optimalisatie van diensten, inclusief training die wordt gegeven door onze geautoriseerde trainers SCA Coffee Diploma System.

Traditie en Innovatie

Dacatè S.r.l. het Italiaanse bedrijf dat al jaren actief is in de voortreffelijkheid van de koffiebranderij.


Nadat het in 2017 de gouden medaille won op de "International Coffee Tasting Asia 2017" van het IIAC, het International Institute of Coffee Tasters, met de Golden espresso blend Brasil Coffee in Black, en, in de 2018-editie met twee van zijn uitstekende producten: gouden medaille in de categorie "Bio" met de biologische blend uit 1961 en gouden medaille in de categorie "100% Arabica" met Arditi Espresso Arabica 100%


n 2019 een extra prestigieuze prijs ontvangen in de wedstrijd georganiseerd door het International Institute of Coffee Tasters (IIAC) op 10 en 11 december in Tokio. 

De 30 juryleden van het Instituut hebben onze koffie van Arditi 100% Arabica en Luigina Alunni bekroond met de gouden medaille boven 289 koffies wereldwijd.


Dacatè S.r.l. exporteert naar 22 landen in de wereld en 8 Italiaanse regio's met al zijn producten, koffiebonenlijn, zowel direct als Private Label, 250 gr blikken en speciale koffieblikken, Nespresso compatibele capsules, composteerbaar en Bio.