Arditi Pura Follia en 100% Arabica

Arditi koffie

Arditi koffie: intens & vol

Arditi is er in twee gradaties. Honderd procent Arabica en een zorgvuldig uitgebalanceerde blend van de beste Arabica- en Carnivora-koffiebonen. Dit stelt ons in staat om de unieke smaak van Italiaanse espresso te bereiken door een balans tussen geur en smaak. 
20%

spicey

40%

chocolate

20%

fruity

20%

floral

Espresso Arditi

Arditi Pura Follia

Een fruitige espresso met subtiele bloemen aroma’s, een volle body met een mooie afdronk met zachte chocoladetonen. Een subtiele blend van 80% Arabica uit, Brasil Santos, Colombia Supremo, Guatemala, Etiopia, Uganda met 20% Robusta uit India van hooggelegen plantages. 


Tip: Pura Follia is door de zachtere tonen perfect voor een milde espresso of heerlijke lungo! 

Arditi capsules
Remco & Lianda

Heerlijk intense koffie, Roma is hier favoriet. De capsules gaan perfect in ons Nespresso apparaat. En supersnelle levering!

Anoniem

Ik ben gek op stevige, krachtige espresso, ik heb daarom gekozen voor de Arditi Pura Follia bonen. Volle smaak, met een geur van noten en chocolade.

Arditi is mijn favoriet
Rene

Ik hou van een sterke koffie met lichte noot/chocolade tinten. Deze Arditi hebben de heerlijke smaak van volle, donker gebrande koffiebonen.  Als je twijfelt: gewoon bestellen, je krijgt er geen spijt van!


Espresso met Arditi Arabica

Arditi 100% arabica

Geen zure (Noord Europese gebrande) Arabica, maar een  licht rinse espresso met fruitige florale aroma’s met in de afdronk amandel chocolade tonen. Een blend bestaande uit 100% Arabica bonen uit Brasil Santos Guaxupe, Colombia Supremo, Guatemala SHB en Etiopia. Een authentieke smaak, waar Italië om bekend staat. 


Tip: Een mooie fruitige blend, voor een unieke espresso! 

Smaakomschrijving & herkomst Arditi koffie

Omschrijving Arditi

Omschrijving

Smaakprofiel van Arditi koffie

Het smaakprofiel

Herkomst Arditi Koffie

Blends & origins

Bestel vandaag nog jouw Arditi koffie